Σχόλια Πελατών

“Εξαιρετική εξυπηρέτηση !!!Όλα τα παιδιά πολύ καλά στη δουλειά τους!Φυσικά θα σας ξαναπροτιμησω!!!”

Αναστασία Στ.

* * *

“Εξυπηρέτηση άψογη, σωστός επαγγελματισμός στην απεριόριστη διάθεση του πελάτη μέχρι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα”

Μαρία Λακάκη 

* * *

“Επαγγελματίες κ σοβαροί.” 

Λάμπρος 

* * *

“Ήμουν έτοιμος να πετάξω το Macbook μου γιατί μου είπαν ότι λόγω των νερών που είχαν πέσει δε φτιάχνεται. Εσείς όμως μπορέσατε να το επισκευάσετε την επόμενη κιόλας μέρα!”

Ανδρέας Ρ.

* * *

“Άριστη δουλεία σε πολύ σύντομο χρόνο”

Αθανασόπουλος Α.

* * *

“Το καλύτερο service από όλες τις απόψεις. Χίλια Ευχαριστώ σε όλους, καλά Χριστούγεννα” 

Νίκος Αν.

* * *

“Είστε τέλειοι! Μόλις σώσατε το macbook και τα αρχεία μου.”

Μαίρη Ρ.

* * *

“Best service with reasonable price,especially the repair technical is too professional!!!Wish a good repair business friend”

Jerry Ding 

* * *

“Ταχύτατοι, συνεπέστατοι και 100% αποτελεσματικοί- άψογοι!”

Λιαδάκης Γ.

* * *

“Άψογο service, συμπαθητικά άτομα. Ευχαριστώ, όλα τέλεια!” 

Δημήτρης Μ.

* * *

“Άμεση εξυπηρέτηση από ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο. Ευχαριστώ πολύ!!!

-Ζωή Ν.

* * *

Εξαιρετική εξυπηρέτηση, μπράβο σας συνεχίστε έτσι…!!
Νίκος Ν.
* * *

“Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση και το πιο σημαντικό φροντίδα για το μηχάνημα μου και επεξήγηση για τη βέλτιστη λειτουργία του“Καθαρισμός και αλλαγή Ram Macbook A1286

Αργυρώ 

* * *

“Κάλεσα την τάδε εταιρία και μου ζητούσαν σειριακό αριθμό Α σειριακό αριθμό Β…πατήστε το κουμπί 2 μετά 3…Και έτσι αποφάσισα να αποταθώ στην εταιρία σας. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την επισκευή του Laptop μου στους προσυμφωνημένους χρόνους και σε καλή τιμή. Ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία.

Στέλιος

* * *

“Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν η μόνη εταιρία στην Αθήνα που δέχτηκε να μας καθαρίσει το Sony Vaio Laptop και που δεν μας χρέωσαν κάτι για διάγνωση της  βλάβης. Άμεση εξυπηρέτηση, φιλική διάθεση είναι αυτό που τους χαρακτηρίζει πραγματικά.”

Παπίρης Θανάσης

* * *

“Πολύ καλή δουλειά, γρήγορη και διαπροσωπική εξυπηρέτηση και ανταπόκριση στις οικονομικές δυσκολίες της εποχής έμπρακτα! Συνεχίστε την καλή δουλειά.” 

Τογκαρίδης Δημήτρης

* * *

“Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την γρήγορη εξυπηρέτηση και την πολύ καλή δουλεία που κάνατε.”

Αντώνης Ζευγίτης 

* * *

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΕΛΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΜΙΑΣ ΟΘΟΝΗΣ SONY VAION ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΕ ΣΤΕΛΝΑΝ ΑΛΛΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΗΔΕΝ ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΑ ΤΟ SITE ΣΑΣ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ; ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ… Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ…. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…”

Ματούλα Κατσούλη 

* * *

“Έμεινα απολύτως ευχαριστημένη με την εξυπηρέτηση στην εταιρεία σας. Το laptop ετοιμάστηκε στον ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα και πλέον δουλεύει σαν να είναι καινούργιο. Οι τεχνικοί ήταν πολύ ευγενικοί και μου προσδιόρισαν από την πρώτη στιγμή τη φύση της βλάβης, το ακριβές κόστος και τη διάρκεια επισκευής.”

Καλογεροπούλου Πόλυ

* * *

“Μία εταιρία που γνωρίζει άριστα το αντικείμενό της. Υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας κ εξυπηρέτησης (κ πολύ λογικές τιμές). Ευχαριστώ πολύ.”

Δ.Μ

* * *

“Πολύ καλή δουλειά. Άμεση εξυπηρέτηση.” 

Ερασμία Μαυρίδου

* * *

Όταν έσπασε η οθόνη στο Sony Vaio έψαξα σχεδόν παντού για αλλαγή και η καλύτερη προσφορά ήταν:110 ευρώ,μεταχειρισμένη χωρίς εγγύηση και παραδοση σε 4-10 μέρες.
Μόλις βρήκα την Computercare μου είπαν: 100 ευρώ,με 2 χρονια εγγυήση και παραδοση σε 15 ΛΕΠΤΑ.Και έτσι έγινε. Ευχαριστώ πολύ, θα σας ξαναπροτιμήσουμε.

Βασίλης Αθανασίου

 

* * *

“Ομολογώ οτι έχω εντυπωσιαστεί πολύ απο το service της Computercare. Όταν το VAIO Laptop μου σταμάτησε ξαφνικά να λειτουργεί και αρνιόταν να ξαναανάψει πανικοβλήθηκα ! Φοβήθηκα μήπως ήταν βλάβη motherboard. Ο ευγενέστατος και συμπαθέστατος κος Δασκαλόπουλος με καθησύχασε, διαβεβαιώνοντας με πως οτι και αν ήταν, η computercare θα το επισκεύαζε με ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ κόστος ! Τελικά ήταν θέμα βύσματος και σε ΜΙΑΜΙΣΗ εργάσιμη μέρα είχα πίσω πλήρως επιδιορθωμένο το laptop μου, το οποίο ο πρώτος τεχνικός που απευθύνθηκα πριν την computercare, το είχε σχεδόν καταδικάσει ! Χίλια μπράβο στον επαγγελματισμό σας και εννοείται οτι θα συστήσω την εταιρεία σε ολους τους γνωστούς και φίλους ! Εύχομαι Χρυσές και Καλές δουλειές, γιατί το αξίζετε !!!”

Πάνος Έξαρχος

 

* * *
“Μόλις πήρα πίσω το κινητό μου. Σας ευχαριστώ πολύ!!!
You are the BEST!!!!”

Ιωάνου Αλεξάνδρα Κυρούλα

 

* * *

“Κε Δασκαλόπουλε παρέλαβα πριν απο λίγο το ipad μου. Πολύ καλή δουλειά .

Ευχαριστώ πολύ.”


Ιωάννης Ιωάνου

 

* * *

“Είχε ραγίσει η οθόνη του laptop μου (SONY VAIO VGN…………….) και μετά από ψάξιμο μέσω διαδυκτίου και πολλά τηλέφωνα στην αντιπροσωπεία της SONY (στην οποία μου έδιναν δεκαπέντε μέρες παράδοση) βρήκα την COMPUTER CARE του κυρίου Δασκαλόπουλου, έστειλα mail και πήρα άμεση απάντηση. Σε δύο εργάσιμες ημέρες είχα το laptop μου καινούργιο στο σπιτι μου στην Κρήτη. Ευχαριστώ πολύ και τους προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν πρόβλημα με τους υπολογιστές τους!!!!”

Μάνος Γιαντζάκης

 

* * *

Δεν υπάρχει…ακόμα κοιτάω να δω αν είναι το δικό μου iphone….σε 20 λεπτά μου το έκαναν τζι τζι τζι…3G δηλαδή…!

Μπράβο παιδιά…άπαιχτοι.”

Δ. Ψεματίκας – Λάμψη FM

 

* * *

“Ευχαριστώ την Computer Care για την άμεση λύση στο πρόβλημα μου. Απίστευτο!! Μέσα σε 24 ώρες, βρήκαν και μου έστειλαν στα ΧΑΝΙΑ την οθόνη του laptop που παρήγγειλα.΄Αψογη κατάσταση, απόλυτη συμβατότητα, άριστη λειτουργία και πολύ χαμηλή τιμή. ‘Ειμαι πολύ χαρούμενος και απόλυτα ικανοποιημένος. Ευχαριστώ θερμά.”

Κουτσουρέλης Αλέξανδρος

 

* * *

“Απλά άψογοι, η οθόνη του laptop αντικαταστάθηκε σε μόλις 5 ημέρες ενώ μεσολαβούσε και Σαββατοκύριακο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο σας, συνεχίστε έτσι και εμείς θα σας έχουμε πάντα πρώτους στις προτιμήσεις μας…”

Σεραφήμ Δημαράς
Κέρκυρα  10-06-2010

* * *

“Ευχαρισούμε πάρα πολύ για την άμεση επισκευή του iPhone 3GS. Μέσα σε 24 ώρες ήταν έτοιμο και παραδομένο στο γραφείο μου – σαν καινούργιο !!!

Φένια Μπινιάκου

 

* * *

“Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον Μιχάλη Δασκαλόπουλο και τους συνεργάτες του για την άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση εκ μέρους τους.’Έχω ένα netbook 11,6 ίντσες Acer aspire one, και έσπασε η οθόνη.
Έκανα ενέργειες να το επισκευάσω από το κατάστημα που το αγόρασα και μου είπαν να απευθυνθώ στην εταιρία λέγοντας και ότι δεν συμφέρει να γίνει.
Πέρνοντας τηλέφωνο και στην Acer, ρώτησα πόσο θα κοστίσει η επισκευή δίνοντας τους ολα τα απαραίτητα στοιχεία του netbook (ιντσες-serial number κτλ).
Η απάντηση τους ήταν αυτή:
“Δεν μπορούμε να σου πούμε αν δεν έρθει το netbοok σε μας πόσο θα κοστίσει και αν μας το στείλεις και δεν θέλεις να το φτιάξεις πρέπει να μας πληρώσεις 40 euro μόνο που το είδαμε”
Ψάχνοντας έπεσα καταλάθος στην Computer Care και μετά απο σχετική ερώτηση για το κόστος και το χρόνο επισκευής μου απάντησαν άμεσα.
Η τιμή ήταν κάτω κατά 100 euro από αυτή που μου είπαν εδώ σε ένα κατάστημα στην πόλη μου και η παράδοση ήταν σε μία βδομάδα όπως μου είχαν πει στην αρχή.
Μπράβο παιδιά, συνεχίστε έτσι και εύχομαι όλο και περισσότερος κόσμος να σας εμπιστευτεί  στο μέλλον.”

Γιώργος Δεβεντζής

 

* * *

“Εντάξει τα παιδιά δεν παίζονται! Σε 20 λεπτά η LCD του IPHONE ήταν καινούργια..άψογοι!!!”

Γιώργος Τ.

 

* * *

“Γρήγορη εξυπηρέτηση,  σωστός επαγγελματισμός, ικανοποιητικά αποτελέσματα και κυρίως μια πολύ υγιής λογική πίσω από το στήσιμο της επιχείρησης.

Καλές δουλειές εύχομαι!”

Βερονίκη Σταμάτη

 

* * *

“Καλησπέρα, δοκίμασα τον νέο φορτιστή και όλα καλά μέχρι στιγμής. Το λάπτοπ τελικά δεν ανατινάχτηκε (πλάκα κάνω). Χίλια ευχαριστώ για την άψογη εξυπηρέτηση και για τον κόπο σας να μου φέρετε τον φορτιστή στον χώρο εργασίας. Θα σας έχω υπόψη και θα σας διαφημίσω για τις καλές σας υπηρεσίες.”

Ηλίας Νάτσιος

 

* * *

“Ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση και την εξυπηρέτησή σας! Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεργαστούμε ξανά και στο μέλλον!”

Τεχνολογικές Εφαρμογές ΕΠΕ

 

* * *

“Ευχαριστώ τον κύριο Δασκαλόπουλο γιατί με έβγαλε από ένα φαύλο κύκλο που έμπλεξα σήμερα με κάποιο ιό. Η βοήθεια του ήταν “Άμεση” και αποτελεσματική. Να σημειώσω ότι ήταν η πρώτη φορά που απευθύνθηκα στην συγκεκριμένη εταιρεία – αλλά σίγουρα από εδώ και στο εξής ξέρω ότι μπορώ να επικοινωνώ μαζί τους για οποιαδήποτε συμβουλή ή πρόβλημα έχω με το PC.”

Δήμητρα Σκαρμούτσου

* * *

“Ευχαριστώ πολύ τον Μιχάλη Δασκαλόπουλο. Παρόλο που η οθόνη μου έσπασε Κυριακή μεσημέρι, η επικοινωνία ήταν άμεση και σε λιγότερο από μία εβδομάδα είχα πάλι το laptop μου σαν καινούργιο. Άριστη και γρήγορη συνεργασία.”

Ηρώ Βλάχου

 

* * *

“Ψάχνοντας για μέρες στο web και πέφτοντας τυχαία πανω στο site computercare.gr πιστεύω πως βρήκα πρώτα τον άνθρωπο και μετά έναν πολύ καλό συνεργάτη που σπανίζει στις μέρες μας, για τα προβλήματα των υπολογιστών μου, και όχι μόνο για την εταιρία μου.
Τα ανταλλακτικά από τις αντιπροσωπείες είναι πανάκριβα, ήμουν σε απόγνωση, το ένα μετά το άλλο pc κατέληγε στον κάδο απορριμάτων διότι ήταν ασύμφορη η επισκευή τους.
Μιχάλη σε ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία μας και να είσαι σίγουρος πως θα σε συστήσω σε πολλά άτομα του κύκλου μου που έχουν παρόμοια προβλήματα.”

Ερμής Γεώργιος

 

* * *

“Eιλικρινά όταν έσπασε η οθόνη του Asus Eee Pc 1000H που έχω πίστεψα ότι θα κατέληγε στον κάδο απορημάτων όλο το laptop μιας και ήξερα ότι το κόστος που ζητάνε για την επισκευή οι αντιπροσωπείες είναι τεράστιο. Ευτυχώς που το έψαξα λίγο και βρήκα το site σας.

Γρήγορη εξυπηρέτηση και άμεση ενημέρωση για τα πάντα και σε πολύ καλές τιμές. Μιχάλη ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία.”

Εμμανουήλ Καραχάλιος

 

* * *

“Από τη στιγμή που συμπλήρωσα τη φόρμα επικοινωνίας του site, Κυριακή απόγευμα ήταν, μέσα σε μία ώρα είχαν επικοινωνήσει μαζί μου τηλεφωνικά και μου έστειλαν και email, για όλες τις λεπτομέρειες. Πραγματικά με εξέπληξε ευχάριστα, η προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, στην επαφή τους με τον πελάτη. Η οθόνη του λάπτοπ μου, έγινε καινούργια ξανά, χωρίς να έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτή της κατασκευάστριας του λάπτοπ.

Άψογη εξυπηρέτηση! Πραγματικά μου έλυσαν τα χέρια και με γλίτωσαν από την παραγγελία ανταλλακτικού απο άγνωστα μαγαζιά του εξωτερικού. Ελπίζω,να έχετε όλη την καλή διάθεση και το μεράκι, για να φέρνετε ακόμα και τα πιο δυσεύρετα ανταλλακτικά λάπτοπ στην Ελλάδα. Εύχομαι ολόψυχα καλές δουλειές και με την ίδια προσοχή στον πελάτη.”

Αντώνης Ιγγλεζάκης

 

* * *

“Πραγματική εμπειρία η συνεργασία μας! Δεν έχω συναντήσει ξανά στην Ελλάδα τέτοιο επαγγελματισμό, ενημέρωση και φυσικά άψογο αποτέλεσμα. Από την αρχή μέχρι το τέλος υπήρχε αμεσότατη επικοινωνία. Με λίγα λόγια εξυπηρέτηση και ενδιαφέρον για τον πελάτη. Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι καλή συνέχεια!”

Κάτια Σαρακατσάνη

 

* * *

“Άψογη εξυπηρέτηση με άμεσο αποτέλεσμα, γρήγορα και σίγουρα.
Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας και την εξαιρετική επικοινωνία με τον πελάτη.”

Λιάνα Πολυμίλη

 

* * *

“Αν κάποιος επιθυμεί αρίστη συνεργασία, υπευθυνότητα και άμεση εξυπηρέτηση, τότε μπορεί ανεπιφύλακτα να απευθυνθεί στην Computer Care.
Ευχαριστώ πολύ τον κ. Δασκαλόπουλο τόσο για την αρίστη επίδοση και επαγγελματισμό στην δουλειά του, όσο και για τη σφραγίδα της προσωπικότητάς του, η οποία τόσο πολύ σπανίζει στο χώρο. Συγχαρητήρια. “

Ελένη Τσάντου

 

* * *

 

 

“Είμαι κάτοχος ενός laptop (Acer Aspire 1692Wlmi), που είχε μόνιμο πρόβλημα υπερθέρμανσης εδώ και καιρό. Αν και εξ αποστάσεως, όλα λύθηκαν με τις αναλυτικές συμβουλές, την αμέριστη βοήθεια και παροχή ανταλλακτικών από την Computer Care.

Άριστη γνώση και αγάπη για το αντικείμενο, αναλυτικές οδηγίες και τεχνική υποστήριξη κατανοητή και στον αρχάριο χρήστη, καθώς και υπευθυνότητα και άκρως επαγγελματική συμπεριφορά που σπανίζει στις μέρες μας. Προτείνω ανεπιφύλακτα την Computer Care για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τους υπολογιστές σας, είτε είναι εργαλείο δουλειάς είτε διασκέδασης.”

Ηλίας Κεσίσογλου

 

* * *

“Είμαι κάποια που προσπαθεί χρόνια να μπει στον κόσμο της πληροφορικής. Συνάντησα τον Μιχάλη και επιτέλους κατάλαβα. Είναι μνημείο υπομονής αλλά και γνώσης. Μετά από τριάντα χρόνια λατρείας του χαρτιού ως παλαιή δημοσιογράφος υπέκυψα στην τεχνολογία.

Μιχάλη σε ευχαριστώ που επέμεινες και με βοήθησες μέχρι να τα καταφέρω.”

Γεωργία Καρά

* * *

“Θέλω να σας ευχαριστήσω για την επαγγελαμτική σας στάση απέναντι στον πελάτη σας. Η άμεση και αποτελεσματική σας αντιμετώπιση του προβλήματός μου, δηλαδή την ανάκτιση των χαμένων δεδομένων απο το flash disk μου με γέμισε ικανοποίηση και χαρά. Γλίτωσα πολύτιμο χρόνο και κόπο πολλών ημερών.

Σας ευχαριστώ και για τις πολύτιμες συμβουλές σας για μελλοντική αποφυγή παρόμοιων δυσάρεστων καταστάσεων και για το πως να προστατέψω πιο αποτελεσματικά τον υπολογιστή μου απο ιούς, spam και άλλες κακόβουλες πράξεις. Ελπίζω να συνεχίσετε να δουλεύετε με το ίδιο κέφι και αγάπη γι’άυτό που κάνετε και στο μέλλον.

Είναι πολύ που χάνουν τα δεδομένα τους και συμβιβάζονται με το γεγονός αυτό μόνο και μόνο επειδή δεν γνωρίζουν πως υπάρχει λύση. Για μένα είσασταν εσείς. Εύχομαι να είστε και για πολλούς άλλους. Καλή συνέχεια στο πολύτιμο έργο που προσφέρετε.”

Στογιαννίδης Χρήστος

 

* * *

“Συγχαρητήρια! Βρήκα τη διαφήμισή σας πριν τρία χρόνια περίπου και επικοινώνησα μαζί σας . Από τότε , προφανώς εξ αιτίας της ταχείας και εξαιρετικά καλής διάθεσης συνεργασίας σας αλλά και της αποτελεσματικότητάς σας , παραμένουμε και επιχειρηματικά αλλά και οικογενειακά πελάτες σας.”

Νικόλαος Μίκος

 

* * *

“Όλα ξεκίνησαν από την υπερθέρμανση ενός laptop. Μετά από ανεπιτυχείς και χρονοβόρες περιπέτειες με την ίδια την εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία, κι ενώ πίστευα ότι το laptop μου ήταν “χαμένο παιχνίδι”, μου ήταν σχεδόν αδύνατον να πιστέψω ότι το πρόβλημα είχε λυθεί σε χρόνο μηδέν: σε λιγότερο από 24 ώρες το είχα στα χέρια μου να λειτουργεί σε εξαιρετική κατάσταση.

Ομολογώ ότι έμεινα έκπληκτη με τον άνευ προηγουμένου και υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό σας, την άψογη εξυπηρέτηση, τις λογικές χρεώσεις σας, καθώς και την ταχύτητα που δεν ήταν σε βάρος της ποιότητας της εργασίας σας.

Είστε γνώστες του αντικειμένου και είναι εμφανές ότι την χαίρεστε την δουλειά σας. Συγχαρητήρια, που τόσο νέοι άνθρωποι δίνουν μαθήματα επαγγελματισμού. Είναι σίγουρο ότι, όσοι σας γνωρίσαμε, θα είμαστε οι καλύτεροι διαφημιστές σας.”

Τέσσυ Βασιλειάδου

* * *

“Πρώτη φορά βλέπω τόσο επαγγελματισμό και αμεσότητα σε νέους ανθρώπους.

Συγχαρητήρια.”

Σιώτας Βαγγέλης

 

* * *

“Συγχαρητήρια για την άψογη εξυπηρέτηση, ενημέρωση, συνεργασία, οικονομία χρόνου και χρήματος. Είμαι ενθουσιασμένη κρατώντας το laptop το οποίο πριν μέρες είχε σπασμένη οθόνη και λειτουργεί τέλεια. Μένω στη Μυτιλήνη και χαίρομαι που έτυχα τέτοιου επαγγελματισμού εξ’ αποστάσεως. Μπράβο και ευχαριστώ.”

Κατερίνα Χατζηδημητρίου

 
 

Popularity: 1% [?]

2 Responses to “Σχόλια Πελατών”

 1. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ
  Το macbook air μου, μετα απο πολύμηνη αναμονή με αρκετό καφέ χυμένο στη μητρικη καρτα, ζει και βασιλευει σε ελαχιστο χρονο.
  Να είστε καλά

 2. Γιωργος Κωνσταντοπουλος says:

  Άψογη Εξυπηρετηση.
  1. Άμεση Διάγνωση του προβλήματος του Laptop
  2. Πλήρης ανάλυση κόστους
  3. Επισκευή και παράδοση αυθημερόν.
  Δεν έχω λόγια . Συνεχίστε ετσι να προσφερετε υψηλή αναβάθμιση υπηρεσιων της γειτονιας μας.
  Ευχαριστω για ολα

Leave a Reply