Υπερθέρμανση Laptop

prosfora 999

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Η υπερθέρμανση του laptop είναι μία από τις ποιο συνήθεις βλάβες σε ένα laptop, ειδικά στα ACER.

Συμπτώματα Υπερθέρμανσης Laptop

* Το laptop είναι χαρακτηριστικά ζεστό έως και καυτό σε ορισμένα σημεία (βάση, palmrest κλπ.)
* Το notebook κάνει έναν περίεργο θόρυβο σαν σφύριγμα (κοντά στον ανεμιστήρα κυρίως)
* Ο φορητός υπολογιστής σας σβήνει από μόνος του ξαφνικά χωρίς καμία προειδοποίηση (απώλεια δεδομένων κ.α.)

Αιτίες Υπερθέρμανσης Laptop

 1. Ο ανεμιστήρας του laptop για τον οποιοδήποτε λόγο δε λειτουργεί ή υπολειτουργεί (χαρακτηριστικός θόρυβος).
 2. Η ψύξη του laptop λειτουργεί κανονικά χωρίς όμως να αποδίδει (κακή επαφή μεταξύ ψήκτρας και επεξεργαστή ή κάρτας γραφικών).
 3. Οι έξοδοι αέρα καθώς και η ίδια η ψήκτρα έχουν μπλοκαριστεί από σκόνη, σωματίδια ή οποιοδήποτε άλλο ξένο σώμα.

………….Σκόνη στο Ανεμιστηράκι σε ACER laptop

…………

Αντιμετώπιση Υπερθέρμανσης Laptop

Και στις τρεις περιπτώσεις η υπερθέρμανση του φορητού σας υπολογιστή μπορεί να διορθωθεί αφού γίνει πρώτα διάγνωση σχετικά με την αιτία του προβλήματος.

 1. Στην περίπτωση ο ανεμιστήρας δε δουλεύει ή υπολειτουργεί παραγγέλνουμε ανταλλακτικό και αντικαθιστούμε το χαλασμένο ανεμιστήρα με το καινούριο.
 2. Αν ο λόγος της υπερθέρμανσης του laptop σας είναι η κακή επαφή ανάμεσα σε ψήκτρα και επεξεργαστή ή κάρτα γραφικών τότε το laptop αποσυναρμολογείται μερικώς, τοποθετείται αλοιφή απορρόφησης θερμότητας και συναρμολογείται ξανά από την αρχή.
 3. Στην περίπτωση που το πρόβλημα το δημιουργεί η σκόνη καθαρίζουμε όλες τις διόδους και εξόδους αέρα καθώς και άλλα εξαρτήματα στα οποία έχει συσσωρευτεί η σκόνη.

Μετά την επισκευή της υπερθέρμανσης το laptop σας μπορεί και επαναλειτουργεί κανονικά χωρίς να ζεσταίνεται και να κινδυνεύει να πάθει κάποια άλλη σοβαρότερη ζημιά (καταστροφή μητρικής πλακέτας ή κάρτας γραφικών λόγω αθξημένης θερμοκρασίας λειτουργίας).

Υπερθέρμανση Laptop – Αλλαγή & Επισκευή Ανεμιστήρα Laptop

Τις περισσότερες φορές αιτία της υπερθέρμανσης του laptop είναι οι χαλασμένοι ανεμιστήρες του laptop ή ανεμιστήρες που υπολειτουργούν. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση η αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης είναι δεδομένη καθώς διαθέτουμε ανεμιστήρες για όλα τα laptop της αγοράς συμπεριλαμβανομένων και όλων των μοντέλων ACER καθώς αυτά είναι που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα όσων αφορά στην υπερθέρμανση. Ο χρόνος παράδοσης των ανεμιστήρων ποικίλει ανάλογα με το μοντέλο του laptop που έχετε σε γενικές όμως γραμμές τον παραλαμβάνουμε σε δέκα μόλις ημέρες.

Αλλαγή Ανεμιστήρα SONY Vaio Vgn-FS

Σε αυτή την περίπτωση ο παλιός ανεμιστήρας του laptop αφαιρέθηκε και αφού αλείψαμε με θερμοαγώγιμη πάστα την επιφάνεια τυ επεξεργαστή τοποθετήσαμε τον καινούριο ανεμιστήρα. Το αποτέλεσμα; Απλά τέλειο!

Υπερθέρμανση Laptop – Βάση Ψύξης Laptop

Επιπλέον εάν απλά επιθυμείτε να παρέχετε επιπρόσθετη ψύξη στο φορητό υπολογιστή σας υπάρχουν βάσεις για laptop (cooling pad) φτιαγμένες από ειδικό υλικό (αλουμίνιο) οι οποίες αφενός απορροφούν μεγάλο μέρος της θερμότητας που παράγει το notebook και  αφετέρου ψύχουν τη βάση του laptop με τη χρήση extra ανεμιστήρων αποτρέποντας έτσι την εμφάνιση της υπερθέρμανσης.

Βάση Ψύξης Laptop

Σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να επαναπαύεστε σε μία τέτοια λύση όταν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υπερθέρμανσης με το laptop. Αυτές οι βάσεις λειτουργούν σαν συμπλήρωμα ψύξης και όχι ως αντικαταστάτες της κεντρικής ψύξης του φορητού σας υπολογιστή.

Υπερθέρμανση Laptop – Εξωτερική Συσκευή Ψύξης

Ένα άλλο βοήθημα που είναι πολύτιμο σε περιπτώσεις υπερθέρμανσης του laptop σας είναι εξωτερικά ανεμιστηράκια τα οποία απορροφούν το ζεστό αέρα από το εσωτερικό του laptop και το διοχετεύουν στο περιβάλλον. Με αυτές τις συσκευές το laptop σας μπορεί και “αναπνέει” όπως ποτέ άλλοτε. Οι εν λόγω συσκευές δεν είναι απαραίτητες για κάθε laptop είναι όμως σωτήριες σε περιπτώσεις που η υπερθέρμανση δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί λόγω κακής σχεδίασης του laptop από τον κατασκευαστή.

Να διευκρινίσουμε ότι αυτή η συσκευή τοποθετείτε σε συγκεκριμένα laptop ανάλογα με τις εξόδους αέρα που έχουν αυτά. Στην περίπτωση που θέλετε να μάθετε εάν ταιριάζει στο δικό σας laptop επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Όποια και αν είναι η περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για να προχωρήσουμε με την επισκευή της υπερθέρμανσης του laptop σας το συντομότερο δυνατό πριν είναι πολύ αργά.

Η υπερθέρμανση του laptop σας είναι δική μας υπόθεση!

Επικοινωνήστε μαζί μαςΥπερθέρμανση ACER Aspire 7720

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ένα παχύ στρώμα σκόνης εμπόδιζε τον αέρα να εξέλθει από την ψήκτρα με αποτέλεσμα το laptop να ανεβάζει θερμοκρασίες άνω των 75°C μέχρι που τελικά έσβηνε σα μέτρο αυτοπροστασίας.

Η επιφάνεια κάτω από τον ανεμιστήρα πριν και μετά τον καθαρισμό. Η σκόνη είχε διεισδύσει στα βαθύτερα τμήματα του laptop με αποτέλεσμα την υπολειτουργία του καθώς και τις υψηλές θερμοκρασίες τις οποίες ανέβαζε.

Στις από κάτω φωτογραφίες είναι περισσότερο από εμφανές γιατί αυτό το ACER υπέφερε από υπερθέρμανση.

Υπερθέρμανση Toshiba Satelite A200

Σε αυτή την περίπτωση το laptop μας ήρθε για επισκευή της οθόνης του. Από τη στιγμή που ανοίχτηκε ήταν ολοφάνερο ότι αν δεν καθαρίζαμε τον ανεμιστήρα του πολύ σύντομα θα είχε σοβαρό πρόβλημα υπερθέρμανσης. Είναι πραγματικά συγκλονιστικό να βρίσκεις τόση σκόνη σε τόσο μικρό χώρο όπως είναι ο ανεμιστήρας των laptop. Η σκόνη καθαρίστηκε, το πρόβλημα της οθόνης επιδιορθώθηκε επιτυχώς και ο κάτοχος του το χαίρεται όπως και πρώτα.

…..

Υπερθέρμανση Sony Vaio Vgn – A197VP

Το συγκεκριμένο laptop μας ήρθε για επισκευή πληκτρολογίου και υπερθέρμανσης. Η ζημιά προκλήθηκε μετά από πέσιμο αλκόολ πάνω στο πληκτρολόγιο με συνέπεια τη δυσλειτουργία του πληκτρολογίου. Αν και η παρουσία της σκόνης μέσα στον ανεμιστήρας του laptop δεν ήταν τόσο έντονη ήταν αρκετή εν τούτης για να μπλοκάρει ολοκληρωτικά τη λειτουργία του ανεμιστήρα. Το laptop λειτουργούσε “κανονικά” και μέσα σε δέκα περίπου λεπτά ανέβαζε 92°C στην περιοχή του επεξεργαστή. Αφού αλλάχτηκε το πληκτρολόγιο με γνήσιο καινούριο ανταλλακτικό και καθαρίστηκε εξονυχιστικά η περιοχή του ανεμιστήρα το laptop λειτουργούσε πάλι άψογα. Με θερμοκρασία στους 37°C ήταν πάλι ένα φυσιολογικό laptop χωρίς προβλήματα και υψηλές θερμοκρασίες όπως και πρώτα.

…..


Δείτε επίσης: Επισκευή Laptop & Σπασμένη Οθόνη Laptop

υπερθερμανση φορητου υπολογιστη, θορυβος ανεμιστηρα laptop, ζεστο notebook, επισκευη ανεμιστηρα laptop, αντιμετωπιση υπερθερμανσης ACER, αντικατασταση ανεμιστηρα laptop, προβλημα με το ανεμιστηρακι του laptop, θορυβος laptop, επισκευη υπερθερμανσης laptop, καυτο laptop, anemistiras laptop, επισκευη laptop, προβλημα υπερθερμανσης notebook, ψυξη notebook, προβλημα με θερμοκρασια φορητου υπολογιστη, υπερθερμανση Sony Vaio, υψηλη θερμοκρασια notebook Fujitsu Siemens

The overheating of the laptop is one of the most common problems that any user faces soon or later. The overheating is caused more often due to the following reasons.

 1. The fan(s) of the laptop is not working at all
 2. The ventilation of the laptop works fine but there is a gap between the heatsink and the CPU or the video card
 3. The dust and other small particles (hair etc.) block the hot air come out of the laptop

Overheating Laptop Repair

In all of the above cases the overheating of the laptop can be repaired as long as the cause of the problem is diagnosed.

 1. In case of a not working fan we order a spare part (new) and replace it.
 2. If the problems is caused due to the gap between heatsink and cpu (or video card) we disassembly the laptop partially, apply new thermal paste and assemble all parts back again
 3. When the dust is causing the overheating we clean every air-intake and any other piece of the laptop that needs to be cleaned (ventilator etc.)

All in all your laptop can work normally once again more cool than ever. Finally if you like to add some extra cooling to your laptop there are cooling pads designed especially for laptops which absorb much of the heat that is produced by it.

In no case should you rely on any of these cooling pads when you face a serious problem with overheating in a laptop. The latter should be used as a supplementary accessory and not as a replacement for the cooling system of your notebook.

Contact Us

Your technical support is our business!

Popularity: 14% [?]

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

27 Responses to “Υπερθέρμανση Laptop”

 1. Ηλίας Κεσίσογλου says:

  Είμαι κάτοχος ενός laptop (Acer Aspire 1692Wlmi), που είχε μόνιμο πρόβλημα υπερθέρμανσης εδώ και καιρό. Αν και εξ αποστάσεως, όλα λύθηκαν με τις αναλυτικές συμβουλές, την αμέριστη βοήθεια και παροχή ανταλλακτικών από την Computer Care.

  Άριστη γνώση και αγάπη για το αντικείμενο, αναλυτικές οδηγίες και τεχνική υποστήριξη κατανοητή και στον αρχάριο χρήστη, καθώς και υπευθυνότητα και άκρως επαγγελματική συμπεριφορά που σπανίζει στις μέρες μας. Προτείνω ανεπιφύλακτα την Computer Care για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τους υπολογιστές σας, είτε είναι εργαλείο δουλειάς είτε διασκέδασης.

 2. SIMOS says:

  ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ACER 1350 ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ TO ΒΗΣΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΛΕΙΩΝΗ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΗΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ LAPTOP

 3. Acro says:

  Ενδιαφέρομαι για την εξωτερική συσκευή ψύξης για Laptop.
  Έχω έναν Vaio VGN AR41-L (17″), και βάση ψύξης Zalman NC 2000.

  Παρ’ όλο που έχω ανοίξει/καθαρίσει/επανατοποθετήσει “πάστα” στις ψύκτρες, η θερμοκρασία της CPU φτάνει μέχρι και τους 80 βαθμούς, ενώ της GPU στους 75.

  Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με mail για στοιχεία/τρόπο παραγγελίας και αποστολής της συσκευής ψύξης (αναφέρομαι στο εξωτερικό “ανεμιστηράκι” που κάνει θερμοαπαγωγή από την έξοδο αέρα του laptop).
  ΔΕΝ βρίσκομαι στην Αθήνα…

 4. Acro says:

  Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση το ενδιαφέρον, και τις υπεύθυνες και άκρως επαγγελματικές συμβουλές σας.
  Μετά από καινούριο άνοιγμα του laptop, επιβεβαίωσα εσωτερικές φθορές στο ανεμιστηράκι (ανεπανόρθωτα φθαρμένες/κατεστραμένες επαφές), και προχώρησα (και πάλι όπως σωστά προτείνατε) σε αναζήτηση και παραγγελία καινούριου.

  Τα συγχαρητήριά μου ξανά.

 5. Jimakos says:

  kalispera endiaferomai gia agora kainourgiou andalaktiko.Sigekrimena gia eswteriko anemistiraki mazi me ta ellasmata pou kanoun epafi me epeksergasti k.l.p. gia Sony VAIO VGN-FE31M.tha eimoun evgnomwn ean borousate na me voithisete.Menw ektos athinwn.

 6. xaris says:

  εχω λαπτοπ της fuzitsu pi 1536 με προβλημα στη καρτα γραφικων ,atix1400 την οποια εχω ηδη αλλαξει δυο φορες λογω οτι καηκαν απο υπερθερμανση,θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει αξιοπιστη και εγγυημενη λυση εχω πλεον απογοητευτει

 7. asimina alexandriri says:

  καλησπερα σας

  Ειμαι κατοχος ενος acer aspire και εχω μεγαλο προβλημα.Ξαφνικα σε ανυποπτο χρονο βγαζει κλεψυδρα δεν αντιδρα μενει κολλημενο το μπλε λαμπακι του σκληρου δισκου και μετα οτα σβησει σβηνει και η οθονη.μπαινει σε μια κατασταση αναμονης και μεταν ξαναλειτουργει δεν βρισκει το λειτουργικο.οσο περναει ο καιρος το κανει ολο και πιο συχνα,το πηγα σε τεχνικο ο οποιος δεν βρισκει καποιο προβλημα.πριν απο 2 μηνες αλλαξα το καλωδιο στο τροφοδοτικο γιατι ειχε παραμορφωθει.τιποτα δεν διορθωθηκε.τι με συμβουλευεται?

 8. Tcika says:

  Εχω ενα Sony Vaio και το προβλημα μου ειναι οτι κλεινει απροοπτα μονο του ενω δουλευω.Επισης,νομιζω,οτι υπερθερμενεται!Τι συμβαινει?Μπορει να επιδιορθωθει?Ποσο θα κοστισει και ποσο καιρο θα χρειαστει?

 9. jim says:

  η καρτα γραφικων μου ανεβαζει 80-90 οταν βλεπω ταινιες ποσο μαλλον παιχνιδια…..αυτο το παρουσιασε μετα απο δυο χρονια εξαιρετικης αποδοσης..
  ειναι acer aspire 8920g με την μεγαλη οθονη 18,4
  το εχω ανοιξει και σκονη δεν υπαρχει…τι μπορει να φταιει?ακομα και με βαση που αγορασα το προβλημα δεν λυθηκε σε απαιτητικες λειτουργιες
  τα πρωτα δυο χρονια δεν ειχα κανενα προβλημα…
  εχω τρεις ερωτησεις
  1.τι μπορει να φταιει?
  2. ποσο κανει μια καινουρια καρτα γραφικων γιαυτο το λαπτοπ αν σκεφτω να την αλλαξω?
  3.υπαρχει αυτο το εξωτερικο ανεμιστηρακι για το λαπτοπ αυτο?ποσο κανει και που μπορω να το βρω?
  ευχαριστω εκ των προτερων!

 10. ΜΑΤΟΥΛΑ says:

  ΕΧΩ ΕΝΑ ΛΑΠ ΤΟΠ COMPAQ PRESARIO CQ61 KAI ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ , ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ . ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ 2 ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ ΜΗΠΩς ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΛΑΞΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ. ΘΕΛΩ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑς

 11. satelliteuser says:

  ΕΧΩ ΕΝΑ TOSHIBA SATELLITE A300D ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΙΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ SERVICE ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΛΕΙΝΕ, ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΨΟΓΑ.. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΑΡΣΙΑ 120C… ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ SERVICE ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΖΩΡΙΖΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΟΥ 100C ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ.. ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΜΑ ΑΜΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ; ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ. ΑΜΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΑΓΩΓΙΜΗ ΠΑΣΤΑ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ. ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΗΤΡΙΚΗ;;

 12. angelika says:

  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΨΥΞΗΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΟSHIBA SATELLITE
  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕΣΩ EMAIL ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 13. giannis_88 says:

  kalhspera!

  Exw ena laptop acer asprire 5536 k edw k merikous mhnes exei provlima iperthermansis, koitaksa thn thermokrasia me ena programa k otan ftasei stous 100c , kleinei…. Gekina einai kauto se orismena shmeia , otan anoiksw paixnidia , meta apo ligo kleinei..otan den trexw varia programata h thermokrasia einai giro stous 80-85 c! ti mporei na fteei?

 14. stavros says:

  pou mporo na promitheyto ena exoteriko anemistiraki gia thn iperthemansi ?

 15. Anna says:

  Geia sas, exo kai go ena Acer Aspire 5610 kai exo polla provlimata.
  8ermainetai arketa alla den ksero poso…. Allote kaiei polu allote oxi toso… To megalutero provlima einai oti kolaei para polu. Xtes ekatsa kai diegrapsa axrista programata, trials paixnidion pou eixa katevasei, arxeia pou den h8ela kai metefera oles tis eikones kai ta arxeia pou 8elo sto disko D (etsi eipe enas gnostos texnikos). Den exo prolavei na do diafora se toso mikro diastima, isos ligh…. Antivirus vazo trials giati ta oikonomika einai sfigmena para polu gia na agoraso plhres, kai h xrhsh pou kano einai se FaceBook, YouTube, Google, blogs kai 9gag. Den paizo tipota trela paixnidia, mono tou facebook. Pos mporeite na voh8hsete?

 16. Theodoros Iliadis says:

  Καλησπερα

  Εχώ ένα HP G7000 μετά από πέντε χρόνια σωστής λειτουργίας άρχισε ξαφνικά όταν βλέπω ταινίες online ή όταν προσπαθώ να δω live streaming αγώνες , προφανώς λόγω υπερθέρμανσης ( γιατί κυριολεκτικά καίει σε ορισμένα σημεία) να τερματίζει τη λειτουργία μόνο του. Το ίδιο συμβαίνει και όταν βρίσκομαι στο Skype. Ψάχνοντας για Βάση Ψύξης Laptop έπεσα πάνω στο site σας και για αυτό το λόγο θέλω να ζητήσω τη βοήθειά σας.
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Θεόδωρος Ηλιάδης

 17. Αλεξανδρος says:

  Καλησπερα!
  Εχω εναν παλιο HP της δουλεια μου κ το ανεμιστηρακι υπολειτουργη με αποτελεσμα να σβηνει η οθονη….εχω βγαλει το ανεμιστηρακι απο πανω απο M/B (μαζι με την ψυκτρα του ) και το εχω λυσει τελειως….ο κωδικος του ειναι CF0540-B08M στα 5volt kai 0,2A.
  Μηπως μπορειτε να με βοηθησευε να βρω τετοιο ανεμιστηρακι?
  Ευχαριστω θερμα,
  Αλεξανδρος

 18. health View says:

  Καταπληκτικό άρθρο.Keepp the good work

 19. Jordan says:

  Γυρίζω στο ιντερνέτ σήμερα για περισσότερες
  από 3 ώρες και δεν βρήκα πολλά άρθρα που να είναι εξίσου ενδιαφέροντα με το δικό σας.
  Πιστεύω ότι αν όλοι οι ιδιοκτήτες των blogs έφτιαχναν
  τέτοιο ποιοτικό περιεχόμενο το ιντερνετ, θα ήταν πολύ καλύτερο για όλους.

 20. Πρώτη φορά ερευνώ το site σου και είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχει τόσο ενδιαφέροντα άρθρα.

 21. Menworld says:

  Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψη σου θα το
  δημοσιεύσω και σε πολλούς άλλους να το μάθουν.

 22. myparents says:

  Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψη σου θα το δημοσιεύσω και σε πολλούς άλλους να το μάθουν.

 23. the clicks says:

  Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψη σουθα το δημοσιεύσω και σε πολλούς άλλους να το μάθουν.

 24. Επιτέλους βρήκα κάποιον
  που να αποσαφηνίζει σχετικά με το αυτό το άρθρο.

  Το έψαχνα τόσο καιρό.

 25. Μόλις προστέθηκε στα bookmark μου!
  Μ’ αρέσει πολύ το site. Συνέχισε την καλή
  δουλειά σου.

 26. Della says:

  Αυτό είναι ακριβώς που αναζητούσα.
  Και τοβρήκα με μια απλή αναζήτηση
  στη λέξη στο bing.

 27. Μόλις προστέθηκε στα bookmardk μου!
  Μ’ αρέσει πολύ το blog. Συνέχισε την καλή δουλειά σου.

Leave a Reply