GPS GPRS GSM – Δορυφορικός Εντοπισμός ®

Σκεφτήκατε ποτέ να μπορούσατε να εντοπίσετε το κλεμμένο αυτοκίνητο, laptop ή το χαμένο κατοικίδιο σας με τη χρήση GPS; Όχι δεν είναι κάποια καινούργια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Πρόκειται απλά για τη νέα υπηρεσία που προσφέρουμε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη να γνωρίζουν την ακριβή θέση κάποιου αντικειμένου ή προσώπου ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Εφαρμογές Ανίχνευσης Θέσης με GPS

Οι περιπτώσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την εφαρμογή είναι πραγματικά πολλές και απευθύνονται σε ανθρώπους όλων των επαγγελμάτων και ειδικοτήτων.

Εντοπισμός Θέσης Οχημάτων

Με τη χρήση μίας συσκευής GPS την οποία σας προμηθεύουμε εμείς έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε το όχημα σας (ποδήλατο, μηχανή, αυτοκίνητο, ταξί, σκάφος αναψυχής, αεροσκάφος κλπ.) μέσα σε δευτερόλεπτα στην περίπτωση που αυτό κλαπεί. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας GPS και των αρχών (αστυνομία) θα είστε σε θέση να βρείτε το μεταφορικό σας μέσο σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και αν βρίσκεται.

Ασφάλεια Κλοπής Laptop

Ο λόγος που γράφτηκε αυτό το post ήταν επειδή τελευταία πολλά περιστατικά κλοπής laptop κυρίως από αυτοκίνητα. Πριν δυο μέρες μάλιστα βρήκαμε μία πεταμένη τσάντα laptop πίσω από ένα θάμνο κοντά στην περιοχή της αμερικάνικης πρεσβείας. Με τη χρήση λοιπόν αυτού του πομπού GPS μπορείτε να έχετε ασφαλισμένο το laptop σας κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες ώστε εάν τυχόν πέσετε θύμα κλοπής να μπορείτε να το εντοπίσετε μαζί με τα πολύτιμα αρχεία σας και να το έχετε πάλι σώο και αβλαβές στα χέρια σας. Να διευκρινίσουμε σε αυτό το σημείο ότι για να βεβαιωθούμε κατά πόσο η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί στο δικό σας laptop θα πρέπει να μας το φέρετε ούτως ώστε να γίνει πρώτα ο απαιτούμενος έλεγχος.

Την ίδια στιγμή εκτός από τον πομπό ο οποίος τοποθετείται στο laptop σας εγκαθιστούμε και λογισμικό το οποίο στέλνει σε τακτά χρονικά διαστήματα αναφορές μέσω του internet με τα απαραίτητα στοιχεία σε συγκεκρκιμένη διεύθυνση email της επιλογής σας. Με αυτό τον τρόπο αν συνδεθεί ο οποιοσδήποτε στο διαδίκτυο μέσω μετά την κλοπή του έχετε τη δυνατότητα με τη βοήθεια του αντίστοιχου ISP (otenet, netone, forthnet κτλ.) να γίνει εντοπισμός του χρήστη και κατά συνέπεια του laptop σας. Για να προβεί ο ISP σε μία τέτοια ενέργεια θα πρέπει να έχει γίνει πρώτα καταγγελία στην αστυνομία ούτως ώστε να γίνει άρση απορρήτου και να προχωρήσει η διαδικασία του εντοπισμού του φορητού σας υπολογιστή.

Έχοντας λάβει αυτά τα δύο μέτρα προστασίας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση κλοπής ή απώλειας του laptop σας θα έχετε τα βέλτιστα των αποτελεσμάτων μόνο και μόνο επειδή προνοήσατε. Ως γνωστόν η πρόληψη είναι προτιμότερη της θεραπείας.

Προστασία Ανηλίκων & Ηλικιωμένων

Στην περίπτωση που έχετε παιδιά και θέλετε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια τους μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι με τη χρήση της συσκευής GPS καθώς θα σας δίνει το ακριβές τους στίγμα στο χώρο. Το ίδιο ισχύει και για άτομα μεγάλης ηλικίας που πάσχουν από ανία, αμνησία ή άλλες νοητικές παθήσεις.

Εντοπισμός Χαμένων Κατοικιδίων

Εάν το κατοικίδιο σας έχει την τάση να “εξαφανίζεται” μπορείτε να τοποθετείτε στο κολάρο του το δέκτη GPS και με αυτό τον τρόπο να το εντοπίσετε στην περίπτωση που το χάσετε. Αυτό το φαινόμενο είναι πολύ σύνηθες και πολύ δυσάρεστο εάν συμβεί σε κάποιον που αγαπάει πραγματικά το ζωάκι το οποίο φροντίζει. Για αυτόν ακριβώς το λόγο μία τέτοια συσκευή στο αγαπημένο σας κατοικίδιο μπορεί να φανεί σωτήρια για εσάς και πολύ περισσότερο για αυτό.

Ζωντανός (Real Time) & Στιγμιαίος Εντοπισμός Θέσης

Με τη χρήση συγκεκριμένης συσκευής GPS που σας προμηθεύουμε μπορείτε να έχετε ζωντανή απεικόνιση οποιουδήποτε σημείου ενδιαφέροντος – αυτοκινήτου, μηχανής, laptop, ανθρώπου 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα. Στην περίπτωση που δε θέλετε τη συνεχή παρακολούθηση κάποιου αντικειμένου ή ανθρώπου αλλά στιγμιαία ανίχνευση υπάρχει η δυνατότητα να γνωρίζετε τις ακριβείς συντεταγμένες του σημείου ενδιαφέροντος μόνο με μία κλήση του κινητού σας.

Και στις δύο περιπτώσεις γίνεται χρήση κάρτας sim που υποστηρίζει τις τεχνολογίες GPRS και GSM η οποία και χρεώνεται ανάλογα με τη χρήση. Αν θέλετε συνεχή παρακολούθηση 24/7 τότε αυτό που σας συμφέρει οικονομικά είναι κάρτα αντίστοιχη με αυτή του Wireless On the Go της Cosmote ή του Mobile Broadband της Vodafone με την οποία μπορείτε να έχετε απεριόριστη λήψη και αποστολή δεδομένων με 50 ευρώ το μήνα.

Χρήση Συσκευής Εντοπισμού Θέσης GPS

Η αποστολή συντεταγμένων του στίγματος της συσκευής GPS μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο. Έχοντας τις ακριβείς συντεταγμένες της συσκευής μπορείτε την εντοπίσετε σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή GPS, στο κινητό σας (pda, iphone κτλ) ή σε οποιοδήποτε υπολογιστή διαθέτει σύνδεση internet. Με τη χρήση ειδικού λογισμικού όπως το Google Earth το Google Maps ή ακόμα και του ίδιου του προγράμματος το οποίο συνοδεύει τη συγκεκριμένη συσκευή GPS μπορείτε να δείτε ζωντανά που βρίσκεται το σημείο ενδιαφέροντος σας.

Εάν θέλετε να πάρετε μία πρώτη γεύση της συγκεκριμένης τεχνολογίας επισκευτείτε το Google Maps και γράψτε στο πεδίο search τις παρακάτω συντεταγμένες (copy & paste).

37.980067,23.749759

Στη συνέχεια κάντε click στο κουμπί search maps και θα σας εμφανίσει την τοποθεσία του γραφείου μας. Με αντίστοιχο τρόπο θα σας εμφανίσει το αυτοκίνητο σας, το κλεμμένο laptop σας ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο έχετε τοποθετήσει τη συγκεκριμένη συσκευή. Θα έχετε ακόμα και τη δυνατότητα να σας βγάλει ποια ακριβώς διαδρομή πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να φτάσετε στο σημείο προορισμού σας. Μπορείτε να συλλάβετε πραγματικά τις αμέτρητες δυνατότητες και χρήσεις που μπορεί να έχει μία τέτοια εφαρμογή;

GPS – GPRS – GSM – Εντοπισμός μέσω κινητού

GPS – GPRS – GSM – Εντοπισμός μέσω υπολογιστή

Η ενσωμάτωση των καινούριων τεχνολογιώνστη ζωή σας είναι δική μας ευθύνη!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα (*)

Email (*)

Τηλέφωνο (*)

Παρακολούθηση

Προτεραιότητα

Σχόλια


Track anything you want in real time using GPS technology. From your loved persons to your new car, even your precious laptop.

Using latest cutting edge technology we are in a position to offer high quality tracking system for your personal or business life. The only one thing you have to do is be willing to trust us. Everything else is our business.

Your belongings safety is our business!

Contact Us

Popularity: 7% [?]

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply