Πρώτος στο Google

Πρώτος στο Google, πρώτη θέση στο Internet.

Βγείτε πρώτοι στο Google και σε όλες τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης. Αποκτήστε καινούριους πελάτες καθημερινά δημοσιοποιώντας απλά με έξυπνο τρόπο τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που πιθανώς προσφέρετε. Βγαίνοντας πρώτος στο Google ή ακόμα και στις επόμενες θέσεις των μηχανών αναζήτησης αφενός δίνετε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να σας γνωρίσουν και αφετέρου επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες ποιο γρήγορα από όσο μπορείτε να φανταστείτε.

Πρώτος στο Google για τη λέξη κλειδί Πρώτη θέση Google

(Πρώτος στο Google ανάμεσα σε 830.000 αποτελέσματα)

Πρώτος στο Google για τη λέξη κλειδί Πρώτη θέση Internet

(Πρώτος στο Google ανάμεσα σε 1.280.000 αποτελέσματα !!! )

Πρώτος στο Google για τη λέξη κλειδί Πρώτος στο Internet

(Πρώτος στο Google ανάμεσα σε 2.880.000 αποτελέσματα !!!)

Διατηρείτε ακόμα αμφιβολίες;

Καταλαβαίνετε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια περισσεύουν. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Ως γνωστών…μια εικόνα χίλιες λέξεις! Και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε μία αλλά τρεις…και αυτό λέει πολλά!

Πρώτος στο Google – Εγώ μπορώ;

Εάν πάλι πιστεύετε ότι το Internet απλά δεν είναι για εσάς δεν έχετε παρά να δείτε το θέμα από μία διαφορετική οπτική γωνία. Δεν πρόκειται ούτε να καθήσετε στο θρανίο αλλά ούτε και να διαβάζετε βιβλία σχετικά με το πώς θα βγείτε στην πρώτη θέση του Google. Αυτό που στην ουσία θα κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα από τα χρησιμότερα εργαλεία στον πλανήτη για το προσωπικό καθώς και το κοινωνικό όφελος.


Σταματήστε να σκέφτεστε πόσο ωραία θα ήταν να βγαίνατε και εσείς στην πρώτη θέση του internet και πάρτε την απόφαση να ξεκινήσετε σήμερα και όλας. “Κάθε αρχή και δύσκολη” λέει ο λαός όπως επίσης λέει και “τ΄ αγαθά κόποις κτώνται.”

Πρώτη θέση Internet – Είναι αρκετή;

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν είναι πάντα εύκολο να βγει κάποιος στην πρώτη θέση του internet ιδίως όταν ο κλάδος που ασχολείται είναι αρκετά κορεσμένος (π.χ. real estate). Παρόλα αυτά τίποτα δεν είναι αδύνατο. Επίσης σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και αν δεν καταφέρετε να αγγίξετε την κορυφή του internet οι πρώτες θέσεις στην αρχική σελίδα του google απολαμβάνουν μεγάλης κίνησης ασχέτως με το άμα η σελίδα βρίσκεται στην πρώτη θέση ή στην πέμπτη. Ναι η πρώτη θέση δέχεται τα περισσότερα clicks αλλά πολλές φορές ο κόσμος δίνει αξία και σε άλλους παράγοντες εκτός της θέσης μίας σελίδας στο Google.

Για παράδειγμα μπορεί να βρίσκεστε στην πρώτη θέση του google και ενώ οι πελάτες σας προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας μέσω email εσείς να τους αγνοείτε. Καταλαβαίνετε ότι αυτή η στάση δεν δείχνει επαγγελματισμό και δεν αρέσει σε πολύ κόσμο. Αντίθετα μπορεί ένας άλλος άνθρωπος ή εταιρία να βρίσκεται στην πέμπτη θέση του internet αλλά να είναι πολύ προσεκτικοί όσων αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών τους.


Με λίγα λόγια καλή η πρώτη θέση του google αλλά δεν είναι το παν. Το παν βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο εσείς διαχειρίζεστε τους πόρους σας (χρόνο, χρήμα κτλ.) και με την ποιότητα της δουλείας και των υπηρεσιών σας. Όλα τα υπόλοιπα είναι συμπληρωματικά κομμάτια του παζλ τα οποία απλώς βοηθούν στη σύνθεση της γενικότερης εικόνας σας.

Πρώτη θέση Google – Κατακτήστε την!

Θα χαρούμε πολύ να είστε εσείς ο επόμενος πελάτης μας που θα πει ναι στην πρόκληση του internet και θα πάρει την απόφαση να ξεκινήσει προς την κορυφή του Google με σκοπό να βγει πρώτος, αργά η γρήγορα!

H πρώτη θέση της σελίδας σας στο Google είναι δική μας υπόθεση!


Επικοινωνήστε μαζί μας

τεχνικη υποστηριξη υπολογιστων, υπηρεσιες τεχνικης υποστηριξης, τεχνικη καλυψη υπολογιστων, τεχνικη βοηθεια υπολογιστων, υποστηριξη laptop, λυσεις τεχνικης υποστηριξης, τηλεφωνικη τεχνικη υποστηριξη, υποστηριξη φορητων υπολογιστων, παροχη υπηρεσιων τεχνικης υποστηριξης σε υπολογιστες και λαπτοπ, τεχνικη, υπολογιστων, υποστηριξης


Reach Google first position and multiply your income by increasing your customers instantly. We won’t lie to you. Reaching google first position is not the easiest thing on the world but nevertheless it is attainable. All you have to do is to decide it and make it happen. How? By asking someone who is already there to help you do the very same thing.

Is our site first on every singly topic that it covers all over the internet? Not really and this is not what we would like it to be. It is alright to get the third fifth position as well. The first position might be first but this is not the whole story. Other factors are equally important like the way you deal with your customers, your response time and many other. Long story short. Spend time in learning seo and achievieng great rankings in google but focus also in the quality of your services. We can help you reach the top but it is you who has to do the last.

We would be really glad to be our very next customer and help you reach the top of the google enjoying that way a successful business and peace of mind that comes when you know that everything is under control…well almost everything..!

Contact Us

Your first position in google is our business!

Popularity: 3% [?]

Tags: , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to “Πρώτος στο Google”

  1. mix says:

    Βγες πρώτος στη google τώρα !!
    Στείλε μήνυμα αν ενδιαφέρεσαι !

Leave a Reply