Μπαταρία Laptop

Έχετε laptop και η μπαταρία του δεν κρατάει ούτε λεπτό; Λειτουργείτε το laptop σας μόνο με ρεύμα με αποτέλεσμα να το έχετε καταστήσει PC; Μη νιώθετε ενοχές…δεν είστε οι πρώτοι και σίγουρα όχι οι τελευταίοι που βρίσκονται σε μία τέτοια κατάσταση.

Οι μπαταρίες των laptop είναι καθότι μπαταρίες έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής. Σίγουρα ανάλογα με τη χρήση μπορεί ο καθένας να την κρατήσει όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση (χωρίς το σύνδρομο μνήμης) αλλά σε τελική ανάλυση αργά η γρήγορα θα φθαρεί μέχρι του σημείου το laptop να μη δουλεύει καθόλου χωρίς το φορτιστή του.

Στην περίπτωση που η μπαταρία του laptop σας έχει φθαρεί για τον ένα ή τον άλλο λόγο είμαστε σε θέση να παραγγείλουμε για εσάς τη γνήσια ανταλλακτική μπαταρία για το συγκεκριμένο μοντέλο laptop που θα μας δώσετε και να σας την προμηθεύσουμε σε αρκετά χαμηλή τιμή για τα ελληνικά δεδομένα.

Μπαταρία Laptop – Διαθέσιμα Ανταλλακτικά

 1. Διαθέτουμε μπαταρίες για όλες τις μάρκες laptop όπως:
 2. Αυθεντικές μπαταρίες για Sony Vaio,
 3. Μπαταρίες για Acer,
 4. Μπαταρία για Toshiba
 5. Μπαταρίες για Fujitsu Siemens,
 6. Καινούριες Μπαταρίες για HP & Compaq
 7. Μπαταρία για Dell
 8. Μπαταρίες για IBM, & Lenovo,
 9. Μπαταρίες για Packard Bell,
 10. Αυθεντικές μπαταρίες για Apple
 11. Μπαταρίες για Asus,
 12. Μπαταρίες για LG και πολλές άλλες.

Οι μπαταρίες που προμηθευόμαστε είναι καινούριες, γνήσια ανταλλακτικά της κάθε εταιρίας και καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας από την Computer Care.

Τις μπαταρίες όπως και τα περισσότερα ανταλλακτικά τις παραγγέλνουμε τις περισσότερες φορές από το εξωτερικό. Κατά συνέπεια ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από επτά έως δεκαπέντε ημέρες το πολύ. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορούμε και τις βρίσκουμε σε πραγματικά χαμηλές τιμές για τα ελληνικά δεδομένα.

Για την άμεση εξυπηρέτηση σας συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα σχετικά με την μπαταρία που χρειάζεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

H μπαταρία του laptop σας είναι δική μας υπόθεση!

Επικοινωνήστε μαζί μαςΌνομα (*)

Email (*)

Τηλέφωνο (*)

Μοντέλο Laptop (π.χ. Toshiba A300)

Προτεραιότητα

Σχόλια

τεχνικη υποστηριξη υπολογιστων, υπηρεσιες τεχνικης υποστηριξης, τεχνικη καλυψη υπολογιστων, μπαταρία λαπτοπ, τεχνικη βοηθεια υπολογιστων, υποστηριξη laptop, μπαταριες laptop sony vaio, λυσεις τεχνικης υποστηριξης, τηλεφωνικη τεχνικη υποστηριξη, υποστηριξη φορητων υπολογιστων, παροχη υπηρεσιων τεχνικης υποστηριξης σε υπολογιστες και λαπτοπ, τεχνικη, υπολογιστων, υποστηριξης, mpataries laptop

Do you have a laptop that works only on DC? Is the battery of your laptop gone for good..? Don’t feel guilty about it, it happens to everyone. We sell batteries for every single laptop giving name just to a few of them Acer, Sony Vaio, Toshiba, Dell, HP, Compaq, Asus, LG, Apple, Fujitsu Siemens and many others.

All the batteries that we provide are new and take about seven to fifteen days to arrive. If you need a new battery for your laptop let us know about it and we will provide it to you as soon as humanly possible.

The battery of your laptop is our business!

Contact Us

Popularity: 6% [?]

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply