Μαθήματα Υπολογιστών & Ίντερνετ


Μαθήματα Υπολογιστών για αρχάριους και πεπειραμένους χρήστες υπολογιστών. Αγοράσατε καινούριο υπολογιστή ή laptop και δεν έχετε ιδέα πώς δουλεύει; Θέλετε να μάθετε να χρησιμοποιείτε το Internet και δεν ξέρετε από που να αρχίσετε; Επιθυμείτε απλά να δημιουργήσετε μία ιστοσελίδα και να προβάλλεστε και εσείς στο διαδίκτυο όπως χιλιάδες άλλοι χρήστες;

Για αυτό ακριβώς το λόγο βρισκόμαστε εδώ και παραδίδουμε μαθήματα υπολογιστών & Internet. Για να σας βοηθήσουμε να αρχίσετε σιγά σιγά να εξοικειώνεστε με τους υπολογιστές και τον κόσμο της πληροφορίας (internet)  και να ξεκινήσετε να τα χρησιμοποιείτε για το δικό σας προσωπικό όφελος. Είναι πραγματικά εύκολο αρκεί να το θέλετε.

Επίσης προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό παράλληλα με τα μαθήματα υπολογιστών προσφέρουμε και δωρεάν απομακρυσμένη βοήθεια  στην περίπτωση που τη χρειαστείτε. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μας το ζητήσετε. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ακόμα και όταν δεν θα είμαστε δίπλα σας θα έχετε πάντα τη βοήθεια που χρειάζεστε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Έχουμε την υπομονή, την καλή διάθεση και κυρίως τη χαρά να σας μεταδώσουμε αυτά που ήδη γνωρίζουμε σχετικά με το ίντερνετ και τους υπολογιστές. Εάν πραγματικά σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς να χειρίζεστε το καινούριο laptop σας ή το σταθερό υπολογιστή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας click εδώ.

Τέλος να σας επισημάνουμε ότι τα μαθήματα υπολογιστών πραγματοποιούνται σε άτομα ΚΑΘΕ ηλικίας.

“Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και δρόμος…”


Μαθήματα Υπολογιστών για Αρχάριους, Σεμινάρια Υπολογιστών, Μαθήματα Ίντερνετ, Εξοικείωση με τους Υπολογιστές και το Διαδίκτυο, Μαθήματα Computer, Βοήθεια με τους Υπολογιστές, Μαθήματα Υπολογιστή, Σεμινάριο Computer, Εξοικείωση με τους Υπολογιστές και τα Laptop, Πώς χρησιμοποιούμε το φορητό υπολογιστή και το Laptop

Computer lessons for everyone. If you are really interested to learn how to use computers and internet please let us know, we will be more than happy to show you the way. For more information please click here.

Popularity: 6% [?]

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 Responses to “Μαθήματα Υπολογιστών & Ίντερνετ”

 1. tiadimas says:

  thanks

 2. Πολυ καλη ιδεα.. Ειναι τοσο πολλοι οι ανθρωποι που δεν εχουν ιδεα απο p.c .. Κι εγω μαζι! Την καλημερα μου!

 3. Γεωργία Καρά says:

  Είμαι κάποια που προσπαθεί χρόνια να μπει στον κόσμο της πληροφορικής. Συνάντησα τον Μιχάλη και επιτέλους κατάλαβα. Είναι μνημείο υπομονής αλλά και γνώσης. Μετά από τριάντα χρόνια λατρείας του χαρτιού ως παλαιά δημοσιογράφος υπέκυψα στην τεχνολογία.

  Μιχάλη σε ευχαριστώ που επέμεινες και με βοήθησες μέχρι να τα καταφέρω.

 4. Ζεττα Ασημακη says:

  Καλησπερα ,

  Ενδιαφερομαι για μαθηματα στην χρηση ηλεκτρονικου υπολογιστη .Θα μπορουσατε να με ενημερωσετε για το κοστος και τις ωρες ?Τα μαθηματα ειναι ατομικα η ομαδικα?

  Ευχαριστω

  Ζεττα

 5. Στεργιος Γκατζώνης says:

  Θα ήθελα να εκπαιδεύσετε την γραμματέα μου στη χρήση υπολογιστή apple. Ενημερώστε με παρακαλώ για το είδος των μαθημάτων και το κόστος. Ευχαριστώ

 6. CCleaner full…

  […]Μαθήματα Υπολογιστών – Μαθήματα Internet – Σεμινάρια Υπολογιστών | Computer Care[…]…

Leave a Reply