Δωρεάν Antivirus


Υπολογιστή έχετε. Antivirus έχετε;

Εάν υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσετε κάποιο antivirus (Nod32, Kaspersky, Norton κτλ.) είναι σαφώς προτιμότερο από το να χρησιμοποιείται κάποιο δωρεάν προϊόν για πολλούς λόγους. Αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι με το antivirus που αγοράσατε είστε 100% καλυμμένοι όσων αφορά στους ιούς. Σημαίνει απλά ότι τα αγοραστά προϊόντα (κάποια από αυτά τουλάχιστον) προστατεύουν τον υπολογιστή σας από ένα 95-98% των ιών που κυκλοφορούν.

Από εκεί και πέρα στην περίπτωση που δε θέλετε να αγοράσετε κάποιο antivirus του εμπορίου σας λέμε το εξής. Το Avira Antivir είναι μακράν το καλύτερο δωρεάν antivirus το οποίο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο internet. Άλλη μία φορά για να το εμπεδώσετε. Είναι το καλύτερο δωρεάν antivirus που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο. Η μόνη επιβάρυνση που έχετε εσείς σαν χρήστες της δωρεάν έκδοσης είναι μία διαφήμιση που σας εμφανίζεται κάθε φορά που κάνει update το antivirus (μία φορά την ημέρα).


Εάν δεν χρησιμοποιείτε κάποιο antivirus τη δεδομένη στιγμή που διαβάζετε αυτό το άρθρο σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να κατεβάσετε το Avira Antivir. Για τη λήψη του αρχείου πατήστε εδώ.

Windows 2000 / XP / Vista 32 Bit / Windows 7

Tip: Για να εγκαταστήσετε το Avira Antivir δε χρειάζεται να κάνετε register με το email σας. Απλά βγάλτε τα tick από τα κουτάκια όταν αυτά εμφανιστούν και συνεχίστε κανονικά “Επόμενο”.

Η τεχνική σας υποστήριξη είναι δική μας υπόθεση!


Free Antivirus

Simply said Avira Antivir is the BEST free antivirus this very moment that you read this article. Maybe in the future some other company will take the lead as far as free antivirus is concerned but for the time being Avira is Νο 1.

Windows 2000 / XP / Vista 32 Bit / Windows 7

Download

Popularity: 9% [?]

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

7 Responses to “Δωρεάν Antivirus”

 1. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ says:

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.
  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
  ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΜΕΝΗ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ LAPTOP ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΕΛΕΙΑ.
  ΜΕΝΩ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΤΥΧΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞ¨ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ.
  ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

 2. katerina says:

  :smile: :smile: :smile: thanks

 3. lefteris says:

  ❗ :|: really good.hooray

 4. minios67 says:

  Έχω ξεχάσει εδώ και αιώνες τι θα πει antivirus.
  Φίλοι μου υπάρχει και το Linux, ελεύθερο, νόμιμο, εύχρηστο, όμορφο, και πάνω από όλα απρόσβλητο από ιούς λειτουργικό σύστημα.
  Ο κόσμος βέβαια δεν είναι ενημερωμένος και νομίζει ότι υπολογιστής=ms windows και πηγαίνει και πληρώνει, (τα αγοράζει σώνει και καλά με τον υπολογιστή και νομίζει ότι είναι δώρο).
  Άμα έχεις μικρομάλακα παντζούρια αργά ή γρήγορα όταν θα κρασάρουν ή θα πας να τους τα σκάσεις ή θα βάλεις σπασμένα (άρα θα είσαι κλέφτης).
  Και τρέχα πάντα για αμφίβολης αποτελεσματικότητας τζάμπα antivirus.
  Όποιος βλέπει τον πιγκουίνο ξέρει τι κάνει, βάζει Linux.

 5. Excelent Support Thank You very much!

Leave a Reply