Αναβάθμιση Υπολογιστή

Αναβάθμιση Υπολογιστή – Μνήμη RAM

Σας έχει τύχει ποτέ να δουλεύετε δύο ή τρία προγράμματα ταυτόχρονα και ο υπολογιστής σας να σέρνεται; Αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι ο υπολογιστής σας χρειάζεται βοήθεια… με άλλα λόγια – αναβάθμιση. Η μνήμη RAM είναι από τα πρώτα πράγματα που αναβαθμίζουμε σε έναν υπολογιστή γιατί αφενός η μνήμη είναι υψίστης σημασίας για την καλή λειτουργία του υπολογιστή και αφετέρου συμφέρει οικονομικά. Εσείς έχετε το έτσι στο μυαλό σας. Όση περισσότερη μνήμη RAM έχει ο υπολογιστής τόσο ποιο πολλές εφαρμογές μπορείτε να δουλεύετε ταυτόχρονα. Η αναβάθμιση των υπολογιστών ξεκινάει πάντα με την αναβάθμιση της μνήμης Ram και μετά με όλα τα άλλα.

Αναβάθμιση Υπολογιστή – Σκληρός Δίσκος

Σκληρό Δίσκο στους υπολογιστές αλλάζουμε σε δύο περιπτώσεις συνήθως. Είτε όταν ο παλιός μας δίσκος έχει πρόβλημα ή όταν απλά χρειαζόμαστε επειγόντως περισσότερο χώρο στον υπολογιστή προκειμένου να μπορούμε να αποθηκεύουμε περισσότερα δεδομένα. Εκτός αυτού ο υπολογιστής μας πάντα πρέπει να έχει και ένα μέρος του δίσκου ελεύθερο για την ομαλή λειτουργία του. Όσο μεγαλύτερος ο σκληρός τόσο περισσότερα αρχεία θα μπορείτε να αποθηκεύετε στον υπολογιστή σας.

Αναβάθμιση Υπολογιστή – Διάφορα

Αναβάθμιση στον υπολογιστή σας θα μπορούσατε να κάνετε σε πολλά άλλα πράγματα όπως κάρτα ήχου, κάρτα γραφικών, ασύρματη κάρτα δικτύου κτλ. Εάν δεν γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε και ποιες συγκεκριμένα είναι οι ανάγκες σας καλέστε μας και θα σας συμβουλέψουμε ανάλογα πάντα με τη χρήση που κάνετε στον υπολογιστή σας .

Τέλος έχετε υπόψην σας ότι μία αναβάθμιση στον παλιό σας υπολογιστή μπορεί να του δώσει ζωή για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια. Εάν ψάχνετε κάποια οικονομική λύση για να κάνετε τη δουλειά σας η αναβάθμιση είναι αυτό που ζητάτε.

Tip: Σε περίπτωση που η συνολική τιμή της αναβάθμισης ξεπερνάει σε κόστος το 50% ενός καινούριου συστήματος είναι προτιμότερο να μην προχωρήσετε με την αναβάθμιση και να αγοράσετε κατευθείαν έναν καινούριο υπολογιστή που θα σας κρατήσει τουλάχιστον για τα επόμενα 5 χρόνια.

Η αναβάθμιση των υπολογιστών είναι δική μας υπόθεση!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δείτε επίσης: Αναβάθμιση Laptop

In case you have an old computer you can upgrade either it’s ram, hard disk, dvd drive or anything else (i.e wireless network card -wifi ) and enjoy a fast machine that will serve you for at least two more years. For every question that you may have we would like to call us and let us know about it.

Contact Us

Popularity: 5% [?]

Tags: , , , , , , , , , ,

3 Responses to “Αναβάθμιση Υπολογιστή”

  1. how to upgrade laptop…

    […]Αναβάθμιση Υπολογιστή – Αναβάθμιση Υπολογιστών – Αναβάθμιση RAM | Computer Care[…]…

Leave a Reply