Αναβάθμιση των MacBook Pro με οθόνη Retina

Η Apple ανακοίνωσε την αναβάθμιση των φορητών υπολογιστών MacBook Pro με οθόνη Retina, με περισσότερη μνήμη RAM και ταχύτερους επεξεργαστές.
Πλέον, τα μοντέλα MacBook Pro με οθόνη Retina, στις 13 και 15 ίντσες, θα διατίθενται με νέους επεξεργαστές Haswell της Intel. Πιο αναλυτικά, το μοντέλο με οθόνη 15 ιντσών θα ενσωματώνει πλέον επεξεργαστή 2,2GHz, ενώ η high end έκδοση του ίδιου μοντέλου θα διαθέτει επεξεργαστή της Intel χρονισμένο στα 2,5GHz.

Επιπλέον, και τα δύο μοντέλα θα ενσωματώνουν μνήμη RAM μεγέθους 16GB, ενώ η κάρτα γραφικών θα παραμείνει η GeForce 750M της Nvidia. Παράλληλα, θα υπάρχουν και δύο πρόσθετες επιλογές αναβάθμισης, κατ’ επιλογή του πελάτη, η μία με δίσκο SSD χωρητικότητας στο 1TB και η άλλη με επεξεργαστή Intel Core i7 στα 2,8GHz.

Το μοντέλο MacBook Pro με οθόνη Retina στις 13 ίντσες θα διαθέτει πλέον επεξεργαστή Haswell στα 2,6GHz, ενώ η ακριβότερη έκδοσή του θα διαθέτει επεξεργαστή Intel Haswell στα 2,8GHz. Επιπλέον, το βασικό μοντέλο των 13 ιντσών θα διαθέτει μνήμη RAM 8GB αντί των 4GB της προηγούμενης έκδοσης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple πρόκειται να λανσάρει και το λειτουργικό σύστημα OS X Yosemite, το οποίο πέρα από τη νέα εμφάνιση θα προσφέρει και καλύτερη συνεργασία με το λειτουργικό σύστημα iOS. Φήμες θέλουν την εταιρεία να λανσάρει, παράλληλα με το νέο της λειτουργικό σύστημα, και ένα νέο MacBook Air με οθόνη Retina στις 12 ίντσες.Popularity: 1% [?]

Tags:

Leave a Reply