Έρχεται Η Dr Google Για συμβουλές Υγείας

Όλοι μας έχουμε ψάξει στο διαδίκτυο να βρούμε τι μπορεί να έχουμε όταν πονάμε κάπου ή αισθανόμαστε λίγο αδιάθετοι πριν επισκεφτούμε τον γιατρό μας. Τα αποτελέσματα που μπορεί να μας προκύψουν  ποικίλουν και τα περισσότερα είναι αναληθείς .

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν επηρεάζονται από αυτά τα αποτελέσματα απλά ρίχνουν μια γρήγορη ματιά  για να πάρουν διάφορες γνώμες. Υπάρχουν όμως άνθρωποι σύμφωνα με έρευνες  που επηρεάζονται αρκετά ,τους προκαλούν σύγχυση λόγο των αναληθών αποτελεσμάτων που καμιά φορά τείνουν να είναι λίγο τρομαχτικά.

Αυτό ακριβώς προσπαθεί να κάνει η Google ,να σταματήσει την παραπληροφόρηση  και να μας δώσει αποτελέσματα τα οποία να είναι αξιόπιστα  και ελεγμένα από γιατρούς !

Η Dr Google θα προσπαθήσει να μας συμβουλέψει ποιον γιατρό να επισκεφτούμε σύμφωνα με τα συμπτώματα τα οποία θα έχουμε. Πόσο κοινά είναι τα συμπτώματα που έχουμε ,ποιους επηρεάζουν .Όλα αυτά όμως χωρίς να θεωρούνται ιατρική συμβουλή διότι σε κάθε άνθρωπο μπορεί να είναι και κάτι διαφορετικό!

Θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμη πρώτα στα αγγλικά και έπειτα θα αρχίσει να είναι διαθέσιμη και σε άλλες γλώσσες και χώρες, όπως επίσης θα προσθέτονται σταδιακά και άλλες πιο σπάνιες παθήσειςPopularity: 1% [?]

Tags: ,

Leave a Reply